Dagen
Uren
Minuten
Seconden
CH Westerkwartier vindt nu plaats!

Sponsormogelijkheden

De voorbereidingen voor de 42ste editie van CH Westerkwartier zijn weer gestart. In 2023 hadden we op alle dagen zeer goed gevulde rubrieken. De ponykeuring was weer als vanouds. Het was een doorslaand succes. Een feestje waar menig kind en volwassene uit het Westerkwartier goede herinneringen aan heeft. Voor de beste combinatie in elke klasse over vier proeven was er de Westerkwartier Cup, een mooie ereprijs en een gevulde envelop ging mee naar huis.

CH Westerkwartier wordt in 2024 gehouden van woensdag 29 mei tot en met zondag 2 juni op de terreinen van Dressuurstal De Haarhof aan de Haarsterweg te Marum. Naast dressuur voor zowel pony’s als paarden van B tot en met Lichte Tour, de Bixie & Friends rubrieken en een ponykeuring hebben we dit jaar ook de selectie voor de Groninger kampioenschappen van de dressuurpony’s. Een mooie opsteker voor ons als organisatie. Ook dit jaar is er voor de paarden in de klasse L tot en met ZZL de mogelijkheid om meerdere dagen te starten en mee te strijden om de Westerkwartier Cup.

Door de bijdrage van onze trouwe sponsoren, in welke vorm dan ook, hebben wij de afgelopen jaren mooie concoursen kunnen organiseren.

Sponsoring
Om dit alles mogelijk te maken zou het geweldig zijn als u een bijdrage wilt leveren, zodat we ook in 2024 weer een gezellig en sportief evenement neer kunnen zetten.

Onze hoofdsponsoren