Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Sponsormogelijkheden

De voorbereidingen voor CH Westerkwartier 2023 zijn weer gestart. Vorig jaar hebben we als concours onze 41ste editie gehouden. Gelukkig zagen we vorig jaar dat veel ruiters en vooral amazones de weg naar ons concours weer hebben gevonden. Ook de subtop rubrieken waren zeer goed gevuld. De ponykeuring was weer als vanouds. Het was een doorslaand succes. Een feestje waar menig kind en volwassene uit het Westerkwartier goede herinneringen aan heeft.

Door de bijdrage van onze trouwe sponsoren, in welke vorm dan ook, heeft het ons de mogelijkheid gegeven om er weer een mooi concours van te maken met goede geldprijzen en vele mooie ereprijzen. Het viel zeer goed in de smaak bij onze prijswinnaars. Hiermee hebben we ons afgelopen jaar zeker weten te onderscheiden van menig ander concours.


Waar en wanneer?

CH Westerkwartier wordt gehouden van 10 tot en met 14 mei op de terreinen van Dressuurstal De 
Haarhof aan de Haarsterweg te Marum. Naast dressuur voor zowel pony’s als paarden van B tot en met Lichte Tour worden ook Bixie-rubrieken en een ponykeuring toegevoegd aan het programma. 

Voor alle deelnemers is er de mogelijkheid meerdere dagen te starten.

Sponsoring
Om dit alles mogelijk te maken zou het geweldig zijn als u ons dit jaar een bijdrage wilt leveren. Zodat we ook in 2023 voor de paardensportliefhebbers mogelijkheden kunnen creĆ«ren om hun vorderingen aan de jury te tonen.

Onze hoofdsponsoren