Header website CH-Westerkwartier
> Laatste nieuws
> meer nieuws  
> Onze sponsoren
> meer sponsornieuws  
> Hoofdsponsoren
Logo Notebomers bouwgroep - Lutjegast

Logo Dierenkliniek Marum-Grootegast - Marum

Logo Stoeterij Eloma Hoeve - Opende

Logo Divoza - Leek

Logo Enpron - Opende

Logo Reproplus - Lutjegast

Logo Loon- en grondverzetbedrijf Luimstra - Surhuizum

 
> Word sponsor
Draagt u het CH Westerkwartier ook
een warm hart toe met
een financiƫle bijdrage?

Neemt u dan contact met ons op!
> Rabobank Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!
12 februari 2019

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook CH Westerkwartier doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. CH Westerkwartier ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan leden
Het is voor CH Westerkwartier belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het optimaal inzetten van ons nieuwe terrein. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan CH Westerkwartier tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg.

Bedankt voor jouw steun!

Ontwerp en realisatie:
Hippics Design - Internet & Marketing